0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 25-09-23 om 02:06 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Urinoirs


4 resultaten
Urinoirset Classic
Cersanit
(4)
169,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
VILLEROY & BOCH Urinoir Subway
Villeroy & Boch
(1)
310,50 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
SCHELL Drukspoeler voor urinoir 1/2"
SCHELL
(2)
115,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
Je hebt 4 van 4 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Urinoirs

Urinoirs kopen bij HORNBACH

Een gewoon toilet in je huis is heel normaal maar uit praktisch oogpunt zou je ook voor urinoirs kunnen kiezen. Urinoirs nemen weinig ruimte in beslag en zijn erg hygiënisch in gebruik. Dit komt doordat ze hoger zijn dan een toilet. Daarom kan er gerichter worden geplast en voorkom je dat er naar de pot geplast wordt. Verder zijn urinoirs gemakkelijk schoon te houden. Naast deze voordelen zien urinoirs er netjes uit en zijn ze in verschillende varianten verkrijgbaar. En vergeet niet, bij HORNBACH hebben we een laagste prijs garantie. Zo ben je bij ons dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

De juiste hoogte voor je urinoir

Urinoirs horen op een bepaalde hoogte te hangen. Hierin verschillen ze van een gewoon toilet. Wanneer je urinoirs ophangt moet je dus goed in de gaten houden hoe hoog je ze hangt om het juiste effect te krijgen. Zolang urinoirs op juiste hoogte hangen zal er minder snel naast geplast worden. Wil je meer informatie over het ophangen, de voordelen en het gebruik van urinoirs? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons vakkundig personeel. Gelijk je hele toiletruimte aanpakken? Maak het af met andere strakke toiletaccessoires en je toilet heeft weer een nieuw jasje!

Ga zelf aan de slag met jouw urinoir!

Wil je zelf al het sanitair aansluiten? Wij helpen je graag verder! Bekijk onze sanitair installatie uitvoeren projectpagina.

De beste urinoirs bestel je eenvoudig online

Wil je je urinoirs zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!


naar boven