0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 04-03-24 om 09:40 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Wasmachine verhogers


3 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 3 van 3 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Wasmachine verhogers kopen bij HORNBACH?

Wasmachine van Siemens

Veel mensen hebben last van ergonomische klachten. Bukken en tillen is vaak de oorzaak. Een wasmachine verhoger van HORNBACH helpt hierbij. De verhogers zijn geschikt voor wasmachines die aan de voorkant geladen worden. Ze maken je het leven een stuk gemakkelijker. Behalve wasmachine verhogers hebben wij ook nog andere handige hulpstukken voor de wasmachine in ons assortiment. Zo hebben wij ook combiranden voor wasmachines en drogers. Hiermee plaats je bijvoorbeeld een kleine droger boven op de wasmachine. Hiermee bespaar je veel ruimte. Handig als je niet veel plek hebt. Neem maar eens een kijkje. Online of in een van onze vestigingen.

Wasmachine verhogers maken het je makkelijk

Wasmachine verhogers gebruik je bij voorladers. Heb jij er een? Met onze wasmachine verhogers hoef je helemaal niet meer zo diep te bukken. De was machine komt namelijk ruim een stuk hoger te staan en dat is een stuk makkelijker in- en uitladen. Bovendien zorgt een verhoger ervoor dat je wasmachine minder snel beschadigd raakt door vocht en stof van de vloer.

Eenvoudige installatie van wasmachineverhogers

Het installeren van de verhoger is een fluitje van een cent. Je monteert het frame op de vier stevige poten en je monteert de achterwand. Deze geeft extra stabiliteit aan de constructie. Je plaatst de wasmachine verhoger op een stevige harde ondergrond.

De verhoger is voorzien van stelpootjes, zodat je de verhoger netjes waterpas kunt stellen. Voordat je de wasmachine op de wasmachine verhoger plaatst, zorg je dat de machine netjes waterpas staat. Draai eventueel eerst nog een wasje, om te zien of de machine gaat “lopen”. Alles ok? Dan plaats je met z’n tweeën de wasmachine op de verhoger. Wederom controleer je of alles waterpas staat. Doe dit zorgvuldig, want anders kan de wasmachine gaan “wandelen” tijdens het centrifugeren en dat wil je niet. Daarna sluit je hem aan op de wasmachinekraan. Zorg er ook altijd dat het wasgoed netjes in de trommel is verdeeld bij het laden, dus duw het niet opgepropt in de machine.

Start hier je wasmachineproject:

naar boven