0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 29-09-23 om 09:05 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Gasslangen


13 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Gasslang RVS flexibel 120 cm M24
(3)
27,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Gasslang rubber 100 cm M24
(1)
14,50 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Gasslang rubber 80 cm M24
(1)
12,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Gasslang rubber 60 cm M24
10,75 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Gasslang RVS flexibel 60 cm M24
(1)
18,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Gasslang rubber 50 cm M24
9,25 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Gasslang RVS flexibel 80 cm M24
21,50 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Gasslang RVS flexibel 100 cm M24
23,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Gasslang rubber 40 cm M24
8,50 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 13 van 13 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Gasslangen

Populaire filters in het assortiment Gasslangen

Gasslang kopen bij HORNBACH

gasslang

Heb je een nieuwe gasslang nodig of moet je je gasslang vervangen? Doe dit op tijd en voorkom gevaarlijke lekkages! Onze gasslangen zijn geschikt voor onder andere gasfornuizen in de keuken, terrasverwarmers, gasbarbecues en kampeertoestellen.

Gasslangen van topkwaliteit bestel je bij HORNBACH

Onze gasslangen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit rubber of RVS. Ze hebben bijna altijd een standaard metalen M24-aansluiting, zoals die voor gasfornuizen en andere gasapparaten gebruikt wordt. Door de flexibele constructie zijn ze ook onder moeilijke hoeken aan te brengen. Bovendien zijn onze slangen bestand tegen de aangegeven werkdruk en temperatuur, en tegen plantaardige olie en UV-straling. Hoe gebruik je deze slangen? Controleer om te beginnen welke aansluiting jouw apparaat heeft en bestel de juiste gasslang in onze shop. Zet de aansluiting op je apparaat en de gesloten gasleiding. Een M24-aansluiting heeft een schroefdraad, waar de moer van de gasslang naadloos op past. Draai de twee moeren stevig aan, zet de gaskraan open, en je hebt een rotsvaste en luchtdichte koppeling. Zo zorg je voor een veilige gastoevoer zonder lekkages. Let er op dat de slang nooit onder een scherpe hoek staat. We raden je aan om je gasslangen altijd door een ervaren monteur aan te laten sluiten!

Hierom heb je een nieuwe gasslang nodig

Rubberen gasslangen moet je periodiek vervangen – liefst om de drie jaar. Rubber is namelijk een natuurproduct, dat langzaam uitdroogt en dan scheuren kan gaan vertonen. Een onveilige situatie die grote gevolgen kan hebben. Controleer daarom regelmatig de conditie van je gasslang en vervang hem op tijd. Voor de prijzen die HORNBACH rekent hoef je dat echt niet uit te stellen – we garanderen dat je bij ons altijd de laagste prijs voor ieder artikel betaalt.

De beste gasslangen bestel je eenvoudig online

Wil je je gasslang zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven