0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 02-03-24 om 12:14 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Whirlpools


4 resultaten
YES Whirlpool Julia 180x80x52 cm
Yes by Riho
(3)
649,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Advies
Inspiratie en advies whirpools

Inspiratie en advies whirpools

In je eigen whirlpool kun je genieten van een rustgevende massage. Hier vind je inspiratie en advies van HORNBACH over whirlpools.

Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 4 van 4 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Whirlpools

Populaire filters in het assortiment Whirlpools

Whirlpool bad kopen bij HORNBACH

Na een lange werkdag is het heerlijk om even lekker in bad te gaan. Even heerlijk ontspannen. Daarvoor kun je een gewoon ligbad aanschaffen maar je kunt ook kiezen voor één van de whirlpool baden. Zo krijg je naast dat het water lekker warm is ook een heerlijke massage van de waterstralen die whirlpool baden produceren. Zo kun je nog beter ontspannen en genieten van een massage. Heerlijke luxe in je eigen badkamer. En natuurlijk heeft HORNBACH deze whirlpool ligbaden in het assortiment. Vergeet niet dat wij op al onze producten de laagste prijsgarantie bieden. Zo ben je bij HORNBACH dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

De eigenschappen van whirlpool ligbaden

Whirlpool ligbaden zijn gemaakt van hoogwaardig gegoten acryl. Dat zorgt er voor dat je whirlpool niet koud aanvoelt als je er met je rug tegen aan ligt. Een ander voordeel van een whirlpool van acryl is dat het bad niet snel verkleurd. De whirlpool heeft de afmeting van een gewoon ligbad. Aan de zijkanten van de whirlpool zitten waterjets die zorgen voor een krachtige straal. Die een masserende werking hebben. De whirlpool is er in verschillende vormen. Wil je een van de whirlpool ligbaden bekijken of wil je informatie over het plaatsen van een whirlpool? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons deskundig personeel. Als je gelijk je gehele badkamer wilt aanpakken dan kan je natuurlijk ook bij ons terecht! HORNBACH heeft een heel groot assortiment in douches, toiletten en andere badkamer benodigheden.

Start hier je badkamer project:

naar boven