0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-02-24 om 01:38 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Women at Work Projectavond

Women at Work Projectavond

10 avonden, meer dan 800 vrouwen, 1 groot succes! De afgelopen vier weken vonden de Women at Work Projectavonden plaats in onze vestigingen. Dé klusavond voor vrouwen die bij lakken niet aan nagels denken, maar aan hout. En bij nagels niet aan een manicure, maar aan de gereedschapskist...

Onze versie van een vrouwenavond

Meer dan 800 vrouwen werden op zaterdagavond welkom geheten door onze HORNBACH-medewerkers, uiteraard met een hapje en drankje. De avond werd afgetrapt met het aantrekken van het ultieme vrouwen-klus-shirt. Niets stond hen meer in de weg om nu zelf dat project aan te pakken!

Onder professionele begeleiding werden de vrouwelijke handen uit de mouwen gestoken en konden de dames twee keer een uur aan de slag. Zo werden er tegels gezet, waren er stoere mannen van Bosch aanwezig die uitleg gaven over het gebruik van powertools, bouwden de dames meubels van steigerhout, gingen er lichtjes aan bij de workshop elektra aanleggen en kwam laminaat en vinyl leggen ook nog aan bod.

Women at Work | HORNBACH

Zagen, boren zweten.. Dit was onze versie van een vrouwenavond! Dank aan alle vrouwen die mee hebben gedaan, we hebben genoten van jullie deelname. Wil jij dit event volgend jaar niet missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan ben jij altijd als eerste op de hoogte. Inschrijven kan hier.

naar boven