Women at Work Projectavond

Women at Work projectavond bij HORNBACH.

Heb je zin in een avondje op de bank? Uhh, de werkbank dus. Kun jij wel wat plamuur gebruiken? Op je muur, niet je gezicht. En wil je weer eens wat tijd voor jezelf, zodat je echt netjes kunt lakken? De plinten bedoelen we dan, niet je nagels. Dan ben jij een vrouw naar ons hart…

Leestijd 2 min.

Als je bij lakken niet aan nagels maar aan hout denkt. En bij nagels niet aan een manicure maar aan de gereedschapskist…

HORNBACH is er dol op: Vrouwen met doorzettingsvermogen, lef, een vakkundig oog én twee rechterhanden. Nee, niet links. Hartstikke rechts. Want wij vrouwen kunnen vaak net zo goed overweg met gereedschap als mannen. Aan de slag dus! Zagen, boren, zweten. Dat is ónze versie van een vrouwenavond! Dus wil jij je behendigheid nóg verder ontwikkelen? Kom dan naar de Women at Work Projectavond.

Tijdens de Projectavond ga je twee keer een uur aan de slag onder begeleiding van onze experts. Zij laten jou zien hoe het moet en vervolgens is het aan jou! Oefenen, vragen stellen en nog eens oefenen. Maak dus snel je keuze en meld je aan voor slechts €10,-!

Laat die kerels lekker thuis en roep alle vriendinnen, zussen, moeders, dochters, tantes en vrouwelijke collega’s bij elkaar. Want die mogen allemaal mee. Vrouwen door heel Nederland klussen al jaren. Met succes. En nu jij!

Datum Tijd Vestiging Deelname
14 september 19:00 - 22:30 uur Amsterdam €10.- per persoon.
Beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
21 september 19:00 - 22:30 uur Den Haag, Groningen, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zwolle €10.- per persoon.
Beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
28 september 19:00 - 22:30 uur Alblasserdam en Nieuwegein €10.- per persoon.
Beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
5 oktober 19:00 - 22:30 uur Best, Breda en Geleen €10.- per persoon.
Beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Thema's Women at Work Projectavond bij HORNBACH.

Welke thema’s we behandelen op deze avond?

  • Omgaan met powertools. Niets zo cool als powervrouwen die weten hoe ze moeten werken met powertools. Tijdens deze workshop leren wij jou dan ook de basisprincipes van verschillende machines, zoals klopboren, boorhamers en cirkelzagen.
  • Tegels leggen. Wil jij niet alleen aan je eigen uiterlijk aandacht besteden in de badkamer, maar wil je dat de badkamer minstens net zoveel shined? Dan is het toch best fijn als je echt netjes kan tegelen. Kom dan naar de workshop tegels leggen. Want wij zorgen er met liefde en plezier voor dat jij de tegelkunst straks helemaal onder de knie hebt.
  • Elektriciteit aanleggen. Come on baby light my fire. Maar doe het wel vakkundig. Want aan kortsluiting heeft niemand wat. Maar daar hoeven we jou na deze workshop helemaal niks meer over uit te leggen, want wij gaan ervoor zorgen dat er bij jou straks meerdere lampjes gaan branden.
  • Laminaat en vinyl leggen. Een mooie vloer in huis is vaak een echt pronkstuk. Dus heb jij zin om op te scheppen? Begin dan met leggen. Van ondervloer tot plinten plaatsen; wij leggen je uit hoe het moet!
  • Meubels maken van steigerhout. Van steigerhout kun je de mooiste meubels maken. Bij deze workshop geven we je wat meubel-ideeën en laten we je zien hoe makkelijk het eigenlijk is om zelf meubels in elkaar te zetten.

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie
x
naar boven