Verlanglijst 0 Winkelwagen 0

Belangrijk: alle informatie rondom het coronavirus in je bouwmarkt en de Onlineshop.

Vind je ware liefde

Vind je ware liefde . HORNBACH

Je bent zachtjes aan het neuriën, je hebt vlinders in je buik. Ze begint te loeien en je wilt de tijd stoppen. Je fluistert zachtjes: “Samen zijn is samen lachen, samen huilen. Leven door dichtbij elkaar te zijn”. Dan boort het zaagblad diep in het hout. Jij en je machine - een band voor het leven.

Leestijd 3 min.

Je hart klopt altijd voor je gereedschap. Niet alleen op Valentijnsdag. Samen beleef je de hoogte- en dieptepunten van je projecten.

De spaanders vliegen in het rond, het zweet stroomt en soms ook een beetje bloed. Het gaat mis, je vloekt, maar uiteindelijk komt alles goed. Als je dan kijkt naar je voltooide project, ben je samen in de zevende hemel.

Het vinden van een machine voor het leven

Voor sommigen gebeurt het één keer in hun leven, anderen hebben twee of drie pogingen nodig, weer anderen proberen gewoon alles.

Maar dan komt het moment. Ze ligt perfect in de hand. Het geluid, als je haar aanzet, tovert een glimlach op je gezicht. Je weet dat je haar gevonden hebt: de machine voor het leven.

Valentijnsdag De machine voor het leven . HORNBACH

Het maakt niet uit welk project je met haar wilt aanpakken, jullie passen perfect bij elkaar, elk project zal een enorm succes zijn.

Vergeet Tinder. Als het gaat om ware liefde, zijn wij de enige die je nodig hebt. Bij ons vind je haar, de machine die je hart sneller laat kloppen.

Elektrisch gereedschap Bestel eenvoudig online!

Je bent nooit een persoon geweest voor een relatie? Je houdt van velen, maar geen enkele is perfect. Zelfs jij hoeft niet alleen te blijven!

Met onze Machineverhuurservice hoef je je niet permanent aan iets te binden. Als je de machine maar voor één project nodig hebt, vind je hier zeker wat je zoekt.

Relatietips

Voor de wereld is het een stuk gereedschap, voor jou is het de wereld. Soms is het echter niet genoeg om je gereedschap alleen maar liefdevol af te vegen met een natte doek. Soms is er meer nodig, ook je gereedschap heeft bepaalde eisen. Dan blijft het je trouw.

Valentijnsdag Vind je ware liefde . HORNBACH

1. Cadeautjes geven

Je gereedschap geeft je kracht. Je geeft haar aandacht en geeft haar de extra onderdelen die ze nodig heeft na succesvolle projecten. Zo houd je de relatie in stand.

Bij ons vind je niet alleen op Valentijnsdag alles wat je nodig hebt voor deze succesvolle relatie. Een nieuwe boor, een nieuw zaagblad of nieuw schuurpapier, maak je klaar voor alle projecten die gaan komen.

Toebehoren elektrisch gereedschap Bestel eenvoudig online!

2. Een gezamenlijke wellnessdag

Als je samen lange projecten aanpakt, zal het af en toe kraken, knarsen en knallen tussen jullie. Dat hoort bij iedere goede relatie. Of het nu Valentijnsdag is of niet, een dag om te relaxen en ontspannen geeft jullie een kleine adempauze. Daarmee loopt het weer gesmeerd!

3. Thuis alles op orde hebben

Als je je gereedschap tijdelijk op je werkbank legt, hoeft het niet direct door te krijgen dat je ook met anderen omgaat.

Als je ervoor zorgt dat het comfortabel wordt opgeborgen en bewaard, blijft je gereedschap tevreden. Dan staat het je bij je volgende project weer trouw en gebruiksklaar terzijde.

Opbergen & bewaren Bestel eenvoudig online!
Ontdek hoe je je werkplaats kan inrichten voor het gereedschap waarvoor je hart sneller klopt.

Als er een crisis op komst is

Ze houdt van je, ze houdt niet van je...

Het gaat eventjes niet meer helemaal goed of helemaal niet meer? Geen reden om de hele relatie overboord te gooien. Je hoeft niet naar een therapeut toe. Kijk gewoon even bij onze Reparatie- en onderdelenservice, misschien kunnen we jullie relatie toch nog redden.

Slaat ze weer aan, is alles vergeten. Je straalt en het enige wat nog telt is:
jij, je machine en je volgende project.

JPSEZ Valentinstag 2020 01
naar boven

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie

x