0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 27-06-22 om 06:54 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Kluscave - Sander begon ooit met lego maar bouwt nu zijn eigen huis!

Leestijd 2 min.
Sander org

Hornbach ging op zoek naar de meest bijzondere kluscaves van Nederland! Dé plek waar klussend Nederland schildert, timmert, zweet, boort en zaagt.

Hornbach ging op zoek naar de meest bijzondere kluscaves van Nederland! Dé plek waar klussend Nederland schildert, timmert, zweet boort en zaagt. Bijna 400 Doeners deelden hun werkplaats, een aantal daarvan hebben wij bezocht voor een fotoshoot en interview. Vandaag opent Sander de deuren van zijn kluscave. Ooit begon het met lego, nu is het bouwen van zijn eigen huis zijn droomproject.

  • Sander 2
  • Sander 4
  • Sander 3
  • Sander 5
van

"Het gevoel zit in de vingers, daarna komt alles vanzelf. Al doende leert men, zeg ik altijd."

"Mijn accuboormachine wordt hier sowieso het meest gebruikt. Ik draai ongeveer één accu per dag leeg. Die wordt echt veel gebruikt. Sommige mensen gebruiken alleen maar een hamer. Die maken niets, die slopen alleen maar."

"Mijn vader was altijd overal mee bezig. Ook voor andere mensen. Als kleine jongen ging ik eerst mee met een doos vol lego, maar er komt een moment dat je oud genoeg bent om mee te helpen. Op een gegeven moment ben je met z’n tweeën echt complete dingen aan het inrichten, ontwerpen en maken."

"Het mooiste plekje is toch aan tafel. Dan kijk je mooi de schuur in. En zie je waar je trots op bent, waar je blij mee bent. En meestal als ik hier zit, betekent het dat de koffie er is."

"Mijn huidige huis is het grootste project waar ik mee bezig ben. Ik heb hulp van mijn broertje en mijn vader, maar het meeste doe ik toch alleen. Ik denk dat ik er nog een jaar mee bezig ben. Als droomproject zou ik ooit nog eens helemaal mijn eigen huis willen bouwen. Van stukje zand, tot compleet huis. Dat gaat gebeuren!"

naar boven
HORNBACH