0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 25-06-22 om 06:28 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Kluscave - Kluschick Roxsanne bouwde haar werkplaats helemaal zelf!

Leestijd 2 min.
Roxsanne 3

Hornbach ging op zoek naar de meest bijzondere kluscaves van Nederland! Dé plek waar klussend Nederland schildert, timmert, zweet, boort en zaagt.

Hornbach ging op zoek naar de meest bijzondere kluscaves van Nederland! Dé plek waar klussend Nederland schildert, timmert, zweet boort en zaagt. Bijna 400 Doeners deelden hun werkplaats, een aantal daarvan hebben wij bezocht voor een fotoshoot en interview. We trappen af met Kluschick Roxsanne. Zij liet ons vol trots haar zelfgebouwde werkplaats zien!

  • Roxsanne 1
  • Roxsanne 4
  • Roxsanne 7
  • Roxsanne 8
  • Roxsanne 9
  • Roxsanne 2
van

"Na gewerkt te hebben als militair kreeg ik bij Defensie een creatieve functie aangeboden. Door creatief bezig te zijn is het weer gaan kriebelen om te gaan klussen."

"Ik wilde een huis hebben met een werkplaats, zo kwamen we bij dit pand! Mijn droomproject is om het hele pand te verbouwen. Maar ik kijk er vooral naar uit om mijn kluscave helemaal klaar te hebben!"

"Ik ben niet bang om fouten te maken. Gewoon beginnen! Het eerste muurtje wat ik heb gestuct zag er echt niet uit, haha."

"Toen ik klein was tikte ik een beertje uit een blok hout met een hamer en schroevendraaiers. Mijn eerste eigen gereedschap is deze figuurzaag, gekregen van mijn vader toen ik 5 was. Still working!"

"Eerst een vloer door een expert laten gieten, afkijken, en het dan gewoon zelf doen! Zo leer ik steeds meer."

"Op het moment ben ik met een wandkast bezig. Ik schets een ideetje uit op papier en dan ga ik gewoon aan de slag!"

"Het is nog lang niet af maar ik ben nu al MEGA TROTS op mijn zelfgebouwde kluscave! Er is tenslotte altijd wat te doen"

naar boven
HORNBACH