0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 25-06-22 om 06:07 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Kluscave - De opgeruimde werkplaats van Roland

Leestijd 2 min.
Roland 5

Hornbach ging op zoek naar de meest bijzondere kluscaves van Nederland! Dé plek waar klussend Nederland schildert, timmert, zweet, boort en zaagt.

Hornbach ging op zoek naar de meest bijzondere kluscaves van Nederland! Dé plek waar klussend Nederland schildert, timmert, zweet boort en zaagt. Bijna 400 Doeners deelden hun werkplaats, een aantal daarvan hebben wij bezocht voor een fotoshoot en interview.

Nadat hij zijn huis casco had laten opleveren en naar eigen wens heeft opgebouwd is hij aan zijn tweede thuis begonnen. Dit is de kluscave van Roland!

  • Roland 1
  • Roland 3
  • Roland 5
  • Roland 7
  • Roland 10
  • Roland 11
van

"Ik wilde graag trouwen maar ook graag mijn gereedschap uitbreiden. Tja, dan moet je keuzes maken! Eerst trouwen, dan een afkortzaag!"

"Mijn kluscave is eigenlijk altijd netjes! Ik stofzuig hem zelfs iedere keer als ik klaar ben. Stuk fijner werken als alles zo opgeruimd is."

“Ik wilde graag trouwen in industriële stijl. Deze statafels heb ik hier speciaal voor gemaakt. Daarna kreeg ik verschillende aanvragen van mensen die er graag eentje voor zichzelf wilde hebben!”

“De fijnste plek in mijn kluscave is de werkbank. Zomers rol ik hem naar buiten en drinken we er lekker wat biertjes aan met vrienden.”

“Soms ben ik al 's ochtends vroeg, voor mijn werk, in mijn kluscave te vinden. Als ik ergens aan begonnen ben wil ik dat afhebben. Ik begin pas aan een nieuw project als het oude project klaar is!"

naar boven
HORNBACH