Verlanglijst 0 Winkelwagen 0

Belangrijk: Verruimde openingstijden vestigingen m.i.v. 11 juni. Houd rekening met langere levertijden bij online bestellingen. Alle informatie vind je hier.

Dé Klusbus van 2019

O Klusbus banner 0819 2400x1600px4

En de winnaar is....

Leestijd 1 min.

En de winnaar is....

Wat was het moeilijk he? Vonden wij nou ook. Niet te doen zeg. Mensen, kinderen. Maar het is jullie gelukt. Jullie hebben gekozen, jullie hebben gestemd, jullie hebben beslist. Want de winnaar van de titel Klusbus van 2019 is bekend.

Welke klusbus wist het meest te ontroeren? Welke klusbus was het meest praktisch ingericht? Welke klusbus zag er gewoonweg het aller-, aller-, allertofste uit?

De winnaar is...

Wesley Jansen!

Vol trots presenteren we de Klusbus van het Jaar 2019. Gefeliciteerd Wesley!

Je hebt de titel ab-so-luut, luid en duidelijk, lang en breed verdiend!

Wesley Jansen

Aannemer Wesley Jansen (28 jaar) uit Landgraaf is in zijn nopjes met zijn klusbus. De Mercedes Sprinter laat hem niet in de kou staan. Letterlijk. Want met gadgets als op afstand bestuurbare verwarming stapt hij ’s ochtends lekker warm in. Wesley: “Ik ben ontzettend trots op mijn bus. Wat hem echt bijzonder maakt is de binnenkant. Die heb ik helemaal zelf betimmerd. Mijn favoriete bijrijder? Dat zijn mijn twee kinderen, die vinden het geweldig om met papa’s bus op pad te gaan.”

naar boven

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie

x