0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 02-03-24 om 11:41 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

HORNBACH Schoonmaakproject

HORNBACH Schoonmaakproject

Soms is je tuin, terras of woonkamer zo vreselijk vies dat een schoonmaakdoekje en een reguliere stofzuiger echt niks meer uithalen. Vooral buiten vraagt schoonmaken vaak om grof geweld. Niet erg, want wij zijn dol op daadkrachtige en ingrijpende maatregelen!

Maak van schoonmaken een project!

Samen met Kärcher riepen we jullie op om foto’s in te zenden waarmee je kon laten zien hoe belachelijk smerig jouw huis, de kamer van die goede vriend, het restaurant bij je om de hoek, de tuin van je buurman of de zolder van je ouders is. En daarmee maakte je dan dus kans op een gratis schoonmaakploeg. Heb je deze actie gemist? Gelukkig kun je achteraf toch nog optimaal meegenieten van de actie, zeker als je wel een beetje van leedvermaak houdt. Wat een vreselijke inzendingen kregen we namelijk binnen. Al die heerlijke smerige foto’s, we hebben ze met een bult plaatsvervangende schaamte ontvangen. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van schoonmaakprojecten die mensen ongegeneerd ingestuurd hebben:

sp hb kaercher comments 2400x1600px

Uiteraard heeft de meest vuile baas gewonnen. Een team van krachtpatsers heeft de tuin van Kim als een waar project eens hardhandig onder handen genomen. Met een flinke lading Kärcher zijn wij haar tuin te lijf gegaan. De tegels, de schutting maar bovenal het dak was een ware uitdaging, maar die gingen wij natuurlijk niet uit de weg!

Heb jij ook behoefte aan een apparaat dat de boel eens even echt lekker opfrist? Houd je niet van halve maatregelen, maar ben je meer van het Doorpakken met een hoofdletter ‘D’? Kärcher is het merk waar je naar zoekt. En wij verkopen het, voor iedereen van Nederland die een keer echt schoon schip wil maken.

naar boven