0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 25-06-22 om 07:04 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Het project van Willem-Peter

Leestijd 2 min.
Willem Peter 3

Doeners zijn altijd bezig met zijn of haar project. Groot of klein, enorm complex of juist heel simpel; er is altijd iets te doen! Wij gingen op bezoek bij een aantal Doeners met een speciaal project.

Je huis zelf verbouwen én er tegelijkertijd met het hele gezin wonen, Willem-Peter doet het gewoon! Voor HORNBACH opende hij vol trots de deuren van zijn unieke project.

  • Willem Peter 1
  • Willem Peter 2
  • Willem Peter 4
  • Willem Peter 5
  • Willem Peter 3
van

"Nu ben ik hier nog aan het klussen, maar straks als dit project af is, komt hier een zwembad! Daar kijk ik enorm naar uit."

"Mijn passie voor het klussen heb ik geërfd van mijn vader en opa. Mijn vader leerde me al jong met gereedschap om te gaan. Onze huisregel 'eerst zelf proberen. Lukt het niet? Dan kun je het altijd nog uitbesteden' komt van hem."

"We hebben 1/3 aangebouwd aan ons huis. De ruwbouw hebben we laten doen, de afbouw doen we helemaal zelf. Normaal ga je van boven naar beneden, maar wij doen het omgekeerd. We werken van beneden naar boven zodat we snel weer 'leefruimte' krijgen."

"Door de uitbouw kunnen we straks al onze 6 kinderen een eigen slaapkamer geven. Wat mijn favoriete klus is? Stucen en tegelen. Stucen omdat ik het nog steeds niet perfect kan, maar als de laag erop zit dan ziet het er meteen heel anders uit. Tegelen, omdat ik het mooi werk vind wat je relatief rustig kunt doen (het duurt even eer de lijm hard wordt)."

"We hebben nu de ruimte die we nodig hebben als groot gezin. Veel van het klussen doe ik alleen, maar krijg ook veel hulp van mijn vader. Dat is ontzettend gezellig. Verder heb ik veel respect voor mijn vrouw, die ondanks haar onregelmatige diensten, de boel draaiende houdt terwijl ik klus."

naar boven
HORNBACH