0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 27-06-22 om 07:18 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Een ode aan Wim

Leestijd 1 min.
Een ode aan Wim

HORNBACH brengt een ode aan de volhardende mens. Verhalen over doorbeuken. Creëren. Niet opgeven. Over door blijven gaan om alles mooier te maken wat verdient om mooier te zijn.

Een ode aan Wim

Het gevoel dat de meeste van ons niet kennen, is dat van een machine die je hand te pakken krijgt. Opeens ben je arbeidsongeschikt en moet je achter een bureau werken. Zegt men. Je kunt er dan heel snel achter komen dat de computer waar je elke dag achter zit, je doodongelukkig maakt. Wim nam al snel het dappere besluit om toch weer met zijn handen te gaan werken. Eerst even opnieuw een schroevendraaier, boor en hamer leren bedienen, daarna er knetterhard tegenaan. Wim heeft met zijn ijzeren wil inmiddels een goed lopend bouwbedrijf opgebouwd en geniet als nooit tevoren. Keukens maken is zijn specialiteit. Net als elke dag lachen, doorbeuken en genieten.

naar boven
HORNBACH