0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 27-06-22 om 07:38 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Een ode aan Sandra

Leestijd 1 min.
Een ode aan Sandra

HORNBACH brengt een ode aan de volhardende mens. Verhalen over doorbeuken. Creëren. Niet opgeven. Over door blijven gaan om alles mooier te maken wat verdient om mooier te zijn.

Een ode aan Sandra

Voor niemand is het leven een makkie. Natuurlijk niet. Maar dat betekent niet dat iedereen hetzelfde heeft meegemaakt of van hetzelfde beginpunt komt. Neem Sandra: vakvrouw in hart en nieren. Ze doet niets liever dan klussen en bouwen. Tot het klopt. Tot het goed voelt. En daar is Sandra van het dapperste soort in. Ze is namelijk niet altijd de Sandra geweest die ze nu is. Dit begon allemaal decennia terug, toen ze erachter kwam dat ze echt niet in het juiste lichaam zat. Toen kwam haar unieke mentaliteit naar boven, altijd doorgaan tot het goed voelt. Het leven is te kort om te schuilen en te mooi om jezelf tot last te zijn. Sandra is een transformatie ingegaan om te worden wie ze eigenlijk altijd al was. Leuk, grappig, uniek en vrouw.

naar boven
HORNBACH