0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 27-06-22 om 07:02 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Een ode aan Mark

Leestijd 1 min.
Een ode aan Mark

HORNBACH brengt een ode aan de volhardende mens. Verhalen over doorbeuken. Creëren. Niet opgeven. Over door blijven gaan om alles mooier te maken wat verdient om mooier te zijn.

Een ode aan Mark

Een beer van twee meter, met een hart zo groot dat het amper in z’n lichaam past. Na jaren in de zwaarste gevangenis van Nederland te hebben gewerkt, vond Mark het tijd om het anders te doen. Mensen die dat steuntje in de rug nodig hebben echt verder te helpen. Hij zag een hele mooie manier om juist die mensen die moeite hebben om een plek in de maatschappij te vinden, weer een doel te geven. Zijn visie? Geef ze gereedschap en ze hebben een doel, geef ze een doel en ze bouwen een wereld. Juist ja, voor Mark is in beginsel iedereen gelijk. Zolang je maar normaal doet en je je afspraken nakomt, zolang je maar echt wilt. En dat werpt zijn vruchten af. Zijn bedrijf groeit jaar na jaar en zonder enige subsidies helpt hij steeds tientallen mensen aan een beter leven. Vanzelfsprekend staan wij hier voor de volle honderd procent achter.

naar boven
HORNBACH