Verlanglijst 0 Winkelwagen 0

Dumpen of aanpakken?!

Dumpen of aanpakken?! . HORNBACH

Troep bestaat niet, dat is het motto van de echte Doener. In Dumpen of aanpakken?! steken drie teams hun handen uit de mouwen om oude materialen en afgedankte spullen een tweede leven te geven!

Leestijd 2 min.

Dumpen of aanpakken?!

Weggooien? Daar doen we niet aan! Rotzooi? Dat komt niet in ons woordenboek voor! In Dumpen of Aanpakken?! steken drie teams hun handen uit de mouwen om spullen een tweede leven te geven! Het enige dat ze nodig hebben? Creativiteit, twee, vier of zes rechterhanden en jouw hulp! Volg ons via Facebook en Instagram en bepaal mee wat voor tofs ze moeten maken van gebruikte spullen en oude materialen.

Een tweede leven

Kasten, wastafels of schuttingplanken. Tegenwoordig is een klein krasje of piepje al voldoende om je spullen te vervangen door een nieuw glimmend modelletje. Zonder blikken of blozen worden oude spullen daarna aan de straat gezet. Zonde! Want met die materialen kun je heel veel mooie dingen maken. Met de juiste aandacht en aanpak geef je dat afgedankte materiaal zo een tweede leven. Doeners 20Tree, Stalen Gasten en Weekend Builders geven alvast het goede voorbeeld!

20Tree

Dit zijn Jeroen en Leander, de mannen achter 20Tree. Zij zijn gespecialiseerd in festival-, decor- en interieurbouw en geven oude materialen een tweede leven. Daarom doen zij mee aan Dumpen of aanpakken?! Benieuwd naar hun project? Volg ze dan op Instagram via @20treehouse!

Dumpen of aanpakken?! . 20Tree . HORNBACH

Stalen Gasten

Jaap, Bart en Nova, ook wel: Stalen Gasten! Zij maken van oude spullen nieuwe, toffe dingen. Weggooien, daar doen zij niet aan. Zij geven oude spullen een tweede leven en doen daarom mee aan Dumpen of aanpakken?! Denk met ze tijdens hun project mee en volg ze op de voet op Instagram: @stalengasten

Dumpen of aanpakken?! . Stalen Gasten . HORNBACH

Weekend Builders

Dit is Tim van het YouTubekanaal Weekend Builders, in zijn garage maakt hij de gaafste projecten. De mooiste materialen vindt hij op straat en die geeft hij graag een tweede leven! Daarom doet hij mee met Dumpen of aanpakken?! Benieuwd naar zijn project? Volg Tim op Instagram via @weekendbuilders en zorg dat je niks mist!

Dumpen of aanpakken?! . Weekend Builders . HORNBACH
120.000 artikelen voor doe-het-zelvers Bekijk assortiment
naar boven

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie

x