0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 27-06-22 om 07:31 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

De mancave van Ruben

Leestijd 2 min.
Ruben 1

Doeners zijn altijd bezig met zijn of haar project. Groot of klein, enorm complex of juist heel simpel; er is altijd iets te doen! Wij gingen op bezoek bij een aantal Doeners met een speciaal project.

Als kleine jongen hielp hij zijn vader al met klusjes; nu is het tijd voor het grote werk. Ruben's project: de bouw van een houten garage/mancave van 12x4 meter!

  • Ruben 1
  • Ruben 2
  • Ruben 3
  • Ruben 4
  • Ruben 5
van

"De oorspronkelijke garage was te klein voor mijn hobby's. Ik klus graag en bouw graag wat van hout. Daarnaast heb ik sinds mijn 18de een auto waar ik graag aan knutsel. Om dit samen onder één dak te krijgen moest ik wel uitbreiden."

"Het meest trots ben ik op de voorkant. De tweedehands sectionale deur moest helemaal ingemeten worden, wat behoorlijk wat denkwerk opleverde. De deur kwam namelijk zonder bouwtekening, niet zo handig natuurlijk."

"Eigenlijk wilde ik twee prefab garages neerzetten en deze met elkaar verbinden. Dit bleek later toch geen optie, dus toen heb ik zelf een nieuwe tekening gemaakt en alles samen met mijn vader opgebouwd."

"Ik kijk er enorm naar uit, dat straks mijn gereedschap een eigen plekje heeft. Regelmatig gaat er nu tijd verloren als ik gereedschap moet zoeken. Los daarvan, het lijkt me fantastisch als ik de garage kan gaan gebruiken waar hij echt voor bedoeld is: klussen natuurlijk!"

"Heerlijk om hier straks volop te klussen! Zonder mijn vader was dit project niet gelukt. Dus bij dezen pap: sorry voor de woordenwisseling en de chagrijnige momenten. Ik waardeer enorm wat je elke week voor me doet!"

naar boven
HORNBACH