0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 27-06-22 om 07:40 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

De chillruimte van Mark

Leestijd 1 min.
Mark 1

Doeners zijn altijd bezig met zijn of haar project. Groot of klein, enorm complex of juist heel simpel; er is altijd iets te doen! Wij gingen op bezoek bij een aantal Doeners met een speciaal project.

In de schijnwerpers: het project van Mark! Het bijna instorten van de oude carport, betekende het startschot van zijn project: de ultieme chillruimte in zijn tuin bouwen!

  • Mark 2
  • Mark 3
  • Mark 4
  • Mark 5
  • Mark 1
van

"Onze oude carport stond letterlijk op instorten. We hebben die toen weggehaald, waarna ik met dit project ben begonnen. Ondertussen staat de basis van onze chillruimte. Nu ga ik verder met aftimmeren en opleuken van de ruimte."

"Het hele project is in mijn hoofd tot leven gekomen. Ik heb van te voren niets getekend, maar heb mijn creativiteit gekoppeld aan praktische toepasbaarheid. Gaandeweg groeit het project, want iedere keer komt er iets bij. Net als bij de rest van de tuin…"

"Als ik straks klaar ben met dit project, ga ik door met de vijver. Hier wil ik een soort rotswand inbouwen."

"Klussen doe ik het liefst als ik relaxed ben en geen druk ervaar. Deze heerlijke plek leent zich ook erg goed om even te ontspannen."

naar boven
HORNBACH