0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 05-12-23 om 08:49 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Als tweede uit de test!

Als tweede uit de test!

Radar testte zes verschillende soorten latexverf. Onze bestseller HORNBACH Meister Polar wit was de goedkoopste en scoorde een mooie tweede plaats!

Radar testte zes verschillende soorten latexverf. Van A-merken tot huismerken. En YippieYaYaYippieYippieYeah! Onze muurverf Meister Polar mocht de zilveren medaille in ontvangst nemen en eindigde als tweede! De goedkoopste latexverf uit de test, op de tweede plek! Worden we blij van. Hier vind je de uitzending trouwens terug, mocht je het leuk vinden om hem even terug te kijken...

De HORNBACH Meister Polar wit is onze bestseller op het gebied van muurverven! Het is een matte, waterverdunbare dispersieverf, voor het hoogwaardig schilderen van binnenmuren en plafonds. Sneeuwwit en een bizar goede dekking, tegen een oh zo aantrekkelijke prijs. Dat is dus best een ritje naar één van onze vestigingen waard!

naar boven