0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 27-09-22 om 10:58 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Glasschilderijen

Een schitterend idee! Jonge, trendy motieven worden direct achter glas aangebracht en langdurig beschermd door een UV geharde laklaag. Glasschilderijen zorgen met een flexibele muurophanging voor een vrij zwevende optiek.

Ga direct naar het assortiment 'Glasschilderijen'

Decopanelen

Een decopaneel is een goedkoop alternatief, om een kant en klare afbeelding aan de muur te hangen. De print wordt op een MDF-plaat gelamineerd. Een decopaneel heeft geen frame nodig en heeft door het geïntegreerde ophangsysteem op de muur.

Ga direct naar het assortiment 'Decopanelen'

Canvas schilderijen

Canvas schilderijen zijn op frames gespannen. Karakteristiek voor canvasafbeeldingen is de textuur van de oppervlakte, die de afbeelding een originele uitstraling geeft.

Ga direct naar het assortiment 'Canvas schilderijen'

Buitenschilderijen

Met een buitenschilderij maak je van een saaie schutting of muur een echte eyecatcher! Prachtige winterse afbeeldingen zorgen voor decoratieve aankleding van de tuin, zeer geschikt voor bijvoorbeeld de wat koudere dagen, wanneer je tuin niet vol in bloei staat. Kies uit de vele motieven en afmetingen!

Ga direct naar het assortiment 'Buitenschilderijen'

Schilderijen met lijst

Schilderijen met lijst zijn de klassieker bij uitstek. Ze hebben alles wat een afbeelding nodig heeft: een mooi motief met een bijpassende lijst.

Ga direct naar het assortiment 'Schilderijen met lijst'

Posters

Met posters creëer je een groot effect voor een lage prijs. Verkrijgbaar in vele formaten en daarnaast heb je de keuze uit talrijke motieven. Kies voor posterhangers om de poster te voorzien van een frame. Wil je lieve een onzichtbare bevestiging? Gebruik dan de zelfklevende strips voor posters.

Ga direct naar het assortiment 'Posters'

Wenskaarten en waakborden

Met ansichtkaarten en emaille bordjes kun je je muren decoreren met talrijke verschillende motieven, spreuken en patronen. Verkrijgbaar voor een lage prijs, waardoor het ook leuk is om er een aantal naast elkaar op te hangen!

Ga direct naar het assortiment 'Wenskaarten en ansichtkaarten'

Projecten die interessant kunnen zijn

naar boven
HORNBACH