0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 03-03-24 om 16:49 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
LIVIN'FLAME Voetenset t.b.v. infraroodpaneel wit-thumb-0
LIVIN'FLAME Voetenset t.b.v. infraroodpaneel wit-thumb-1
LIVIN'FLAME Voetenset t.b.v. infraroodpaneel wit-thumb-2
LIVIN'FLAME Voetenset t.b.v. infraroodpaneel wit-0
Afbeelding 1 van 3
LIVN

LIVIN'FLAME Voetenset t.b.v. infraroodpaneel wit

13,50 €*/ Stuks

Art.nr. 10474141
 • Breedte x Lengte x Hoogte: 200 mm x 45 mm x 50 mm
Meer artikeldetails
Gemakkelijk laten bezorgen
HORNBACH Breda
 • Bestel in jouw vestiging en kies zelf jouw afhaalmoment
 • Levertijd 6 werkdagen

Artikeldetails

 • Type artikel
  Bevestiging
 • Basiskleur
  Wit
 • Breedte x Lengte x Hoogte
  200 mm x 45 mm x 50 mm
 • Inhoud
  2 Stuks
 • EAN
  8712757468775

Omschrijving

Gebruik de Livin’flame voetenset om jouw infraroodpaneel vrijstaand op de vloer te plaatsen. Zo blijf je flexibel in waar je jouw Livin’flame warmtepaneel neerzet en voorkom je brandgevaar.

Vrijstaande en flexibele plaatsing
Met de Livin’flame witte voetenset zet jij je infraroodpaneel neer waar je maar wilt. Het enige waar je rekening mee hoeft te houden, is dat er een stopcontact in de buurt is. Plaats het warmtepaneel eenvoudig op de voetenset, gemaakt van gecoat metaal. Dit stevige materiaal houdt het warmtepaneel op zijn plek. We raden in verband met de veiligheid aan om het paneel altijd met de lange zijde op de voetenset te plaatsen. Zodra het paneel in de houder staat en ingeschakeld is, geniet je van de aangename en gezonde stralingswarmte. Het strakke design van het paneel met aluminium frame is een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Let op!
Het paneel op de grond plaatsen zonder de Livin’flame voetenset is zéér gevaarlijk en levert een hoog brandgevaar op. Ook is de voetenset niet geschikt voor plaatsing op hoogpolige tapijten.

Belangrijkste voordelen
- Vrijstaande en flexibele plaatsing
- Voorkomt brandgevaar
- Gemaakt van gecoat metaal

Waarom infraroodverwarming?
Gezonder, efficiënter en duurzamer. Dat is wat infraroodpanelen uniek maakt ten opzichte van verwarming via bijvoorbeeld een radiator. Jezelf opwarmen voor een infraroodpaneel voorkomt condensvorming, vochtproblemen en droge lucht in de ruimte. Zo geef je stof, pollen en bacteriën minder kans om zich via de luchtstroming te verspreiden. Een groot voordeel voor mensen die last hebben van allergieën. Ook verspil je geen energie aan het onnodig opwarmen van lucht. Steek de stekker in het stopcontact óf bedien het warmtepaneel met je smartphone. Binnen enkele minuten is het genieten geblazen!

Reviews

Doener. We hebben je hoog zitten. En jouw mening ook. Help andere doeners en vertel wat je van onze artikelen vindt! We controleren onze reviews ook op echtheid; automatisch en door onze mensen. Betalen voor reviews? Dat doen we niet. Bekijk eenvoudig al onze reviewvoorwaarden.

naar boven