0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 27-01-23 om 05:29 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Verfmessen


3 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 3 van 3 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Verfmessen

Verfmes kopen bij HORNBACH

Verschillende verfsoorten op een rij l HORNBACH

Een verfmes is een kunstenaarsgereedschap wat ervoor zorgt dat je op een andere manier verf kan aanbrengen. Ze zijn uitermate geschikt voor gebruik in combinatie met olie- of acrylverf. Hoewel het in de naam zit zijn het geen echte messen, maar eigenlijk zijn het een soort spatels. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan verfmessen. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Verfmes voor het schilderen

Wanneer je een verfmes voor het schilderen gaat gebruiken kan je het beste een schildersmes. De verf kan je vervolgens met de onderkant van je verfmes op je canvas aanbrengen. Een verfmes is zo gemaakt dat je hangen niet onder het verf zullen komen te zitten. Wil je meer informatie over welke verfmes jij nodig hebt voor het kunstwerk wat je gaat maken? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons vakkundig personeel.

Hoeveel verf heb je nodig?

Heb je vragen over verf? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze overzichtspagina verven voor handige tips en meer informatie van onze experts. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding via de verfwijzer en start je verfproject

De beste verfmes bestel je eenvoudig online

Wil je je verfmes zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven