0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 07-02-23 om 06:45 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Gazonmest


15 resultaten(26 varianten)
ECOSTYLE GAZON-AZ 10 kg
4 varianten
Ecostyle
31,59 € * / Stuks
(3,16 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
ECOSTYLE Gazonstart-AZ 1,6 kg, 50 m²
Ecostyle
14,89 € * / Stuks
(9,31 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
POKON Gazonmest met kalk 3in1 voor 125m2
4 varianten
Pokon
27,85 € * / Stuks
(3,32 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Gazon onderhouden

Gazon onderhouden

Mooi gras komt helaas niet vanzelf, maar met gazon onderhoud kom je een heel eind. Ga ook voor het perfecte gazon! Bekijk de kalender en volg de 5 stappen. Het resultaat? Jouw gras dat altijd groener is dan bij de buren.

Gazonmeststof 7,5kg
(5)
19,49 € * / Stuks
(2,60 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
POKON Gazonmest met kalk 3in1 voor 75m2
Pokon
18,49 € * / Stuks
(3,70 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
POKON Bio Gazonmest voor 15m2
5 varianten
Pokon
5,89 € * / Stuks
(5,89 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
ECOSTYLE PROFESSIONAL Myco-Gazon 25 kg
Ecostyle Professional
59,00 € * / Stuks
(2,36 € * / kg)
Online bestellenniet reserveerbaar
FLORASELF® Gazon meststof met langdurige werking 10 kg
FloraSelf
37,49 € * / Stuks
(3,75 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
ECOSTYLE Gazon 4-in-1 totaalpakket 1 kg
AZstyle
22,39 € * / Stuks
(22,39 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
FLORASELF® Gazon meststof met langdurige werking 5 kg
FloraSelf
23,59 € * / Stuks
(4,72 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
Overzicht
Gazon aanleggen & onderhouden

Gazon aanleggen & onderhouden

Gazons vormen het boegbeeld van de tuin! Wacht daarom niet langer, leg een prachtexemplaar van een gazon aan. Hoe je een weelderig groen terras in de tuin krijgt en hoe je jouw gazon gezond houdt, dat lees je hier!

AZSTYLE ECOSTYLE Gazon 4-in-1 totaalpakket 300 gr
2 varianten
AZstyle
10,29 € * / Stuks
(34,30 € * / kg)
Online bestellenniet reserveerbaar
ECOSTYLE Gazon gemak 750 g
Ecostyle
8,39 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
FLORASELF® Gazon meststof met langdurige werking 2,5 kg
FloraSelf
14,95 € * / Stuks
(5,98 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
Overzicht
Haal alles uit jouw zomer!

Haal alles uit jouw zomer!

Ben jij klaar voor de zomer? Alles om te relaxen, chillen en afkoelen hebben wij in huis. Neem een duik in ons assortiment en ontdek koele airco's en hete barbecues!

POKON Gazon Renovatiepakket 3-in-1 1,75 kg
Pokon
23,19 € * / Stuks
(13,25 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
FLORASELF Gazonmeststof 2,5kg
FloraSelf
13,95 € * / Stuks
(5,58 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 15 van 15 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Gazonmest

Gazonmest kopen bij HORNBACH

Beste gazonmest kiezen

Gras groeit soms als onkruid. Natuurlijk is dat niet wat je wilt in je border. Alleen wanneer je een mooi gazon hebt, of een stuk speelgras, wil je dat het gras groener is dan bij de buren. Jouw gazon moet er strak uitzien en het liefst het hele jaar door. Dit bereik je door je gazon goed te onderhouden. Regelmatig je gazon bemesten is hierbij van levensbelang voor een mooi gazon. Je gras bemesten maakt het gazon voller en groener, en is bovendien beter bestand tegen mos, onkruid en weersomstandigheden. Denk aan hitte, droogte, sneeuw, regen en vrieskou. Raadpleeg de projectpagina Gazon aanleggen en onderhouden, om te zien welk project voor de deur staat. Zo houd jij je gazon groen en gezond. Je gazon bemesten kan op verschillende momenten in het jaar. In het voorjaar voor een goede groei, tijdens de zomer voor een groen resultaat en in de herfst om je gazon winterklaar te maken. Gebruik voor het onderhoud ook het juiste tuingereedschap, zoals een grasmaaier. Maar ook verticuteren van het gras met een verticuteermachine zal je gras goed doen. Voor elk groen gras is er gazonmest, van de bekende merken Pokon, Ecostyle en FloraSelf. Ontdek het uitgebreide assortiment gazonmest bij HORNBACH.

Het beste gazon met gazonmest!

Bemesting is extra voeding voor je gazon, zodat jouw gras groener wordt. Het versterkt je gazon en geeft een mooie grasmat. HORNBACH heeft een ruim aanbod in gazonmest, zowel organische mest als kunstmest. Zo kun je voor de biologische gazonmest gaan, maar ook voor de niet-biologische vorm. Er is speciale gazonmest voor een nieuw gazon, bijvoorbeeld als je graszoden gaat leggen, of graszaad wilt gebruiken. Het nieuwe gras krijgt sterkere wortels en zal zo beter aanslaan, waardoor jij snel een mooi gazon krijgt. Ook voor als je gazon niet helemaal de winter of de zomer heeft overleefd, kun je ‘m met gazonmest weer een snel herstel geven. Verder kun je voor de zure grond, waar veel mos in voor kan komen, gazonmest met kalk kopen. De kalk maakt de grond minder zuur, waardoor mos verdwijnt en gras meer ruimte krijgt. Ook is er meer universele gazonmest, die je ook in de tuin kunt gebruiken. Koemestkorrels zijn sowieso universeel, omdat je koemestkorrels in de hele tuin als meststof kunt toepassen. Hoe kun je gazonmest strooien? Strooi het gelijkmatig met de hand en gebruik een hark om het verder te verdelen tussen het gras. Je kunt ook een strooier of strooiwagen gebruiken. Alles voor een gezond gazon vind je bij HORNBACH!

je gazon aanleggen & onderhouden

Wil je een jaloersmakend groen gazon in je tuin? Zorg voor een goed voorbereiding. Lees meer over het aanleggen en onderhouden van een gazon en het juiste gebruik van meststoffen. Ga aan de slag en haal het beste in huis voor je gazon!

De beste gazonmest bestel je eenvoudig online

Wil je je gazonmest zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven