0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 05-12-22 om 02:16 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Zonneschermen


 
 
7 resultaten
Balkonzonnescherm 3 x 1,5 mtr, geel/wit
(47)
109,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Balkonzonnescherm 2 x 1,2 mtr, grijs
(17)
79,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Balkonzonnescherm 2 x 1,2 mtr, blauw/wit
(48)
79,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Balkonzonnescherm 2 x 1,2 mtr, geel/wit
(47)
79,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
op dit moment niet online bestelbaarniet reserveerbaar
U hebt 7 van 7 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Zonneschermen

Zonneschermen kopen bij HORNBACH

Zonwering voor de tuin kiezen | zonnescherm | HORNBACH

Bij HORNBACH hebben wij een ruim assortiment zonneschermen, knikarm zonneschermen en veel andere soorten zonwering, zoals parasols of schaduwdoeken . Met een zonnescherm houd je eenvoudig de warmte uit je woning. Bekijk online welke zonneschermen wij aanbieden! Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Verschillende soorten zonneschermen!

Wie wilt er nu niet het allerbeste voor zijn/haar woning. De knikarm zonneschermen zijn uitgerust met een draaimechanisme, wat de mogelijkheid geeft jouw zonnescherm te automatiseren. Eenvoudig van binnen de knop omdraaien en de zonwering zal automatisch uitklappen. Hierdoor worden de rollen beschermt tegen weersinvloeden en zijn ze voor lange tijd weersbestendig. Bij HORNBACH denken we ook aan de uitstraling van de zonneschermen, zowel in open als gesloten toestand geven ze een mooie, heldere uitstraling. Het oog wil immers ook wat: Neem bijvoorbeeld de cassette zonneschermen die in gesloten toestand een elegante cassete tonen, waardoor de aanblik altijd correct is! Wil je de zon ook op binnenshuis tegen houden, en direct zorgen voor voldoende privacy, neem dan een kijkje bij onze raamdecoratie. Weet je niet zeker welke zonwering geschikt is voor jouw woning? Kom dan langs in één van onze vestigingen en laat je informeren door ons personeel.

Aan de slag met zonneschermen

Heb je vragen over zonwering? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze adviespagina de beste zonwering kiezen of de handleidingpagina over het plaatsen van je zonnescherm. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding en ga aan de slag met je zonneschermen

Zonneschermen bestel je eenvoudig online

Wil je je zonnescherm zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven