0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 01-12-22 om 13:36 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Panelen toebehoren


1 resultaat
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 1 van 1 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Panelen toebehoren

Panelen toebehoren kopen bij HORNBACH

Hoofdbeeld . Plafond plaatsen . HORNBACH

Mooie panelen aan je wand of plafond. Dat is niet moeilijk om aan te brengen. Met de juiste toebehoren voor panelen heb je binnen niet al te lange tijd je panelen netjes aan je wand of plafond bevestigd. En kun je snel genieten van een mooi resultaat. Je wand of plafond kan er weer tegen. De panelen toebehoren zijn eenvoudig in gebruik. Te denken valt aan nietjes, kleefstrips of lijm. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan panelen toebehoren. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. Bekijk ook ons isolatiemateriaal en gipsplaten voor je project.

Gebruik van kleefstrips

Bij het aanbrengen van panelen op je wand of plafond kun je gebruik maken van nietjes of lijm. Maar je kunt ook speciale kleefstrips gebruiken. Je plakt de kleefstrips op de panelen haalt het beschermlaagje er af en plakt de paneel zo op je plafond of wand. De plaatst waar de panelen met de kleefstrips moeten komen moet wel glad en vetvrij zijn gemaakt voor een optimaal resultaat. Het voordeel van kleefstrips is dat je geen geknoei met lijm hebt of nietjes die niet goed blijven zitten. Je kunt altijd langs gaan bij jouw HORNBACH vestiging voor meer informatie of praktische tips over onze panelen toebehoren. Ons deskundig personeel staat je graag te woord.

Paneel toebehoren voor jouw project

Begin jouw project vandaag nog. Kom snel naar één van onze vestigingen of bestel de wandpanelen of plafondpanelen online. En als je toch bezig bent met je wanden en plafond. Denk dat gelijk even aan het isoleren! Lees hier alles over op onze projectpagina's. Heb je vragen over onze artikelen? Kom dan snel langs in één van onze vestigingen. Ons personeel helpt je graag verder.

De beste panelen toebehoren bestel je eenvoudig online

Wil je je panelen toebehore zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven