0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 27-01-23 om 05:30 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Estrich vloerplaten toebehoren


4 resultaten
fermacell egalisatiemiddel 50 liter
Fermacell
(18)
14,75 € * / zak(ken)
(0,30 € * / l)
Bij afname van 30 zak(ken) :
13,75 € * / zak(ken)
(0,28 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
FERMACELL Vloerenlijm 1 kg
Fermacell
16,50 € * / Stuks
(16,50 € * / kg)
Online bestellenReserveren & afhalen
FERMACELL Beschermingsfolie 75m2
Fermacell
99,25 € * / Rol
(1,99 € * / m)
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 4 van 4 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Estrich vloerplaten toebehoren koop je bij HORNBACH

Je gaat een grote verbouwing tegemoet en wilt alles goed aanpakken, dat begrijpen wij. Daarom hebben wij ook voor alle vloeren de juiste toebehoren. Bij HORNBACH hebben we het juiste assortiment zodat jij altijd slaagt. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. Bij ons vind je advies over bouwmaterialen waar je echt iets aan hebt. Wij verkopen geen onzin. Maar bij ons koop je alleen de beste bouwspullen voor jouw project. Zoals gipsplaten, betonmortel en plaatmateriaal.

Egaliseren met estrich vloerplaten toebehoren

Bij het aanleggen van een nieuwe vloer is het van belang dat de ondergrond egaal is. Hiervoor bieden wij egalisatie middel aan voor de estrich vloeren. Estrichlijm is van belang bij het aanleggen van een estrich vloer. De toebehoren voor estrich vloeren zorgt voor een mooi resultaat en vermakkelijkt het werk bij het aanleggen van laminaat of de tegels in je woning. Wil je meer informatie over de voordelen en het gebruik van estrich vloerplaten toebehoren? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons vakkundig personeel.

Estrich vloerplaten toebehoren voor jouw verbouwing

Wil je graag zelf aan de slag met jouw verbouwing? Wij helpen je graag op weg. Bekijk dan onze binnenhuis verbouwen projectpagina's met alle tips voor jouw verbouwing. Ook hebben wij een droge dekvloer leggen handleiding gemaakt. Hier vind je alle tips en tricks om dit voor elkaar te krijgen. Of je nu op zoek bent naar advies over wanden en plafonds, hulp nodig hebt bij het kiezen van vloerverwarming of een radiator. Of instructies nodig hebt bij het aanleggen van elektra. Je vindt het in onze projectpagina's!

De beste estrichlijm bestel je eenvoudig online

Wil je je estrichlijm zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!


naar boven