0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 04-06-23 om 19:28 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Traplak


7 resultaten(12 varianten)
HISTOR Perfect Finish Traplak RAL 9010 750 ml
Histor
(1)
26,49 € * / Stuks
(35,32 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
HISTOR Perfect Finish Traplak wit 750 ml
2 varianten
Histor
27,95 € * / Stuks
(37,27 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
RAMBO Pantserlak trap dekkend zijdeglans zuiverwit RAL 9010 750 ml
3 varianten
Rambo
(2)
28,75 € * / Stuks
(38,33 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
GLITSA Trappenlak intensief gebruik acryl eiglans 750 ml
2 varianten
Glitsa
29,49 € * / Stuks
(39,32 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
GLITSA Anti-slip trappenlak intensief gebruik acryl eiglans 750 ml
2 varianten
op dit moment niet online bestelbaarop dit moment niet reserveerbaar
RAMBO Pantserlak trap transparant zijdeglans kleurloos 750 ml
Rambo
32,75 € * / Stuks
(43,67 € * / l)
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 7 van 7 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Traplak

Populaire filters in het assortiment Traplak

Traplakken kopen bij HORNBACH

treppen altersgerecht

Op zoek naar manieren om je trap op te knappen? Dan kom je waarschijnlijk uit bij traplak. Traplak is een stuk goedkoper dan een nieuwe traptreden aanschaffen. En daarom kan het dus een budgetvriendelijke oplossing zijn. Het is niet aan te raden veel gebruikte trappen met normale lak te behandelen. Traplak biedt de beste bescherming aan trappen en trapopbouwdelen. Ben jij op zoek naar een specifieke traplak voor jouw trap? HORNBACH zorgt voor de juiste lak voor jouw project en heeft traplak in verschillende kleuren. Als je de perfecte traplak gevonden hebt, vergeet dan vooral niet de schildersbenodigdheden. Dan kun je gelijk aan de slag. HORNBACH biedt op al haar producten de laagste prijsgarantie, en dus ook op traplakken. Zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Trapverf voor jouw trap

Wil jij je trap opfrissen met een kleurtje? Dan heeft HORNBACH daar aparte trapverf voor. Deze radiatorlakken zijn geschikt om te gebruiken op een trap. Sommige traplakken hebben een anti-slip werking. Door de toegevoegde anti-slip granulaat biedt het goede anti-slip bescherming voor trappen, welke intensief gebruikt worden. Wil je meer informatie over onze traplakken? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons vakkundige personeel.

Groot assortiment traplakken bij HORNBACH

De verschillende traplakken in het assortiment van HORNBACH zijn van hoge kwaliteit. Alleen met een lak van hoge kwaliteit kan jij het beste resultaat bereiken. Een open trap kan het visitekaartje van je huis zijn. Zeker als je trap gelijk in de hal staat. Met traplak kan je jouw trap eenvoudig opknappen! HORNBACH biedt een groot assortiment traplakken aan. Daarbij bieden wij op al onze producten de laagste prijsgarantie. Ook op de traplakken. Zo ben je bij ons dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. Alle info over verf en lak vind je ook bij ons!

De beste traplak bestel je eenvoudig online

Wil je je traplak zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven