Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie
x

Zweet het eruit!

kmp zweet het eruit 2 2018 nl cms2 0 2400x1600 zonder

Hoe staat het met jouw stress-level? Loop je rood aan bij de berg appjes die binnen komen? Gezeik op je werk? Wij roepen heel Nederland op: Zweet het eruit! En start nú je zomerproject.

Leestijd 1 minutes

Afleiding nodig? Zweet het eruit…

Ja hoor! Er zit een gat in je boterham. Je bent je sleutels WEER kwijt. Het verkeer staat stil. Je baas is chagrijnig. Op je telefoon blijven de berichtjes maar binnen stromen. Je schoonmoeder wilt dat je komt eten. Gaat het nou regenen of juist niet? MENSEN KINDEREN! Wat zijn er tegenwoordig toch veel dingen om je druk over te maken.

En precies daarom is het tijd om te ontladen. Om je eens lekker op iets anders te focussen. Iets positiefs. Iets waar je je hoofd wat minder bij nodig hebt en je handen wat meer. Lekker die gedachten verzetten.

Zweet het eruit. Start je zomerproject!

Want of je nou een nieuw terras legt of die ene muur eindelijk eens omgooit en of je nou de hele kinderkamer schildert of een complete boomhut in elkaar schroeft. Met je handen bezig zijn, is het beste wat er is. Echt resultaat zien door gewoon eens goed te ploeteren en KEIhard te zweten. Dáár houden we van! Laat die social media, dat kantoor en zelfs je moeder met haar overheerlijke stoofschotel maar heel even stikken.

nach oben