Woonwerelden voorjaar 2019

Woonwerelden voorjaar 2019

Toe aan een nieuw interieur maar je weet niet hoe je dit kan aanpakken? We helpen je graag bij een mix die helemaal bij jou past. Bekijk hier de nieuwste woontrends. Laat je inspireren!

Leestijd 2 min. Bestel je favoriete artikelen online!

Ontdek dé woontrends van het voorjaar 2019

Wel zo leuk als je huis er een beetje trendy, hip, hot, happening, Insta-waardig uitziet dachten we zo. En daarom presenteren we hier de nieuwste woontrends voor voorjaar 2019! Of je nou van modern, klassiek, natuurlijk of heel creatief houdt, wij hebben voor ieder wat wils. Dus wedden dat er ook voor jou wat moois tussen zit?

Fris je huis op, verbouw de boel met een complete make-over of voeg enkel wat nieuwe elementen toe. Een persoonlijk interieur is zo ingericht. Wij helpen je bij een mix die helemaal bij je past.

Bekijk hieronder de woontrends van het voorjaar 2019. Laat je inspireren!

Green Fantasy

Green Fantasy

Een botanisch interieur met een tropisch tintje. Dát is de woonwereld van Green Fantasy! Combineer groene planten met rotan meubels en wanddecoratie met bloemenprint. Zo creëer jij met gemak een ware urban jungle in huis. Laat je interieur ademen en kom dit voorjaar tot leven!

Bekijk de wereld van Green Fantasy

Svet bývania - Be balanced

Be Balanced

Less is more. Met de woonwereld Be Balanced ga je terug naar de basis! Een minimalistisch interieur met organische vormen en lichte kleurtinten. Maak het binnen tijdloos en kies voor Scandinavische meubelen, subtiele accessoires en geometrische vormen aan de wand.

Bekijk de wereld van Be Balanced

Svet bývania - Loving Earth

Loving Earth

Modern met een klassieke twist. De wereld van Loving Earth laat je thuisvoelen tussen de warme en zwoele kleurtinten! Plaats ronde glazen meubelen en combineer dit met zacht textiel en aardse kleurtonen. Laat je interieur geurig en fleurig eruit springen.

Bekijk de wereld van Loving Earth

Svet bývania - Warm Welcome

Warm Welcome

Mix and match oud en nieuw met praktische oplossingen. Met de wereld van Warm Welcome breng je niet alleen gezelligheid in huis, de stoere en robuuste elementen zorgen ook voor een opgeruimd vertrek. Creëer orde met een hoog feel-good gehalte.

Bekijk de wereld van Warm Welcome

De nieuwste trends ontdekken? Bekijk hier de woonwerelden! Bestel eenvoudig online!
Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie
x
naar boven