Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie
x

Tuinadviesdagen bij HORNBACH!

Tuinadviesdagen bij HORNBACH

Je tuin op de schop, maar geen idee waar je moet beginnen? Geef je dan op voor de Tuinadviesdagen! Dé kans om je door een onafhankelijke tuinontwerper te laten inspireren.

Leestijd 1 min.

Je tuin op de schop, maar geen idee waar je moet beginnen? Geef je dan op voor de Tuinadviesdagen bij HORNBACH op zaterdag 30 maart, zaterdag 6 april en zaterdag 13 april. Dé kans om je door een onafhankelijke tuinontwerper te laten inspireren. Voor slechts 25 euro krijg je 1 uur lang persoonlijk advies over inrichting, planten en materiaalgebruik.

Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plekken is beperkt!

Wanneer zijn de Tuinadviesdagen bij HORNBACH?

Vestiging Tuinadviesdag 1 Tuinadviesdag 2 Tuinadviesdag 3
Alblasserdam Zaterdag 30 maart Zaterdag 6 april Zaterdag 13 april
Amsterdam Zaterdag 30 maart Zaterdag 6 april Zaterdag 13 april
Best Zaterdag 30 maart Zaterdag 6 april Zaterdag 13 april
Breda Zaterdag 30 maart Zaterdag 6 april Zaterdag 13 april
Den Haag Zaterdag 30 maart Zaterdag 6 april Zaterdag 13 april
Geleen Zaterdag 30 maart Zaterdag 6 april Zaterdag 13 april
Groningen Zaterdag 30 maart Zaterdag 6 april Zaterdag 13 april
Kerkrade Zaterdag 30 maart Zaterdag 6 april Zaterdag 13 april
Nieuwegein Zaterdag 30 maart Zaterdag 6 april Zaterdag 13 april
Tilburg Zaterdag 30 maart Zaterdag 6 april Zaterdag 13 april
Wateringen Zaterdag 30 maart Zaterdag 6 april Zaterdag 13 april
Zaandam Zaterdag 30 maart Zaterdag 6 april Zaterdag 13 april
Zwolle Zaterdag 30 maart Zaterdag 6 april Zaterdag 13 april

Veelgestelde vragen

Inspiratie voor een nieuw terras, advies over een beplantingsplan of het maken van een opzet van een tuinschets. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Maar een uur is zo voorbij dus geef bij je aanmelding duidelijk aan wat je wensen zijn. Voeg ook een plattegrond, foto’s en eigen ideeën toe. Hoe completer jouw informatie, hoe beter de tuinontwerper zich kan voorbereiden op jouw gesprek.

Een tuin is zeer persoonlijk. Het gaat erom wat jij mooi en praktisch vindt. Om die reden heeft HORNBACH professionele tuinontwerpers uitgenodigd voor de Tuinadviesdagen. Zij werken als zelfstandigen en kunnen jou daarom altijd van een objectief en passend advies voorzien.

HORNBACH reserveert voor jou 1 uur met een professionele tuinontwerper. Tijdens dit uur kun je inspiratie opdoen, advies inwinnen of een opzet van een schets laten maken. Deze eerste schets kan later in overleg met de ontwerper worden uitgewerkt om tot een definitief tuinontwerp te komen. De tuinontwerper rekent normaal een hoger uurtarief. Maar tijdens de Tuinadviesdagen bieden we je de mogelijkheid om voor slechts € 25,- van deze exclusieve service gebruik te maken.

We adviseren je om zoveel mogelijk informatie toe te voegen aan je aanmelding. Foto's van je huidige tuin en een plattegrond met de juiste afmetingen (schaal 1:100) zijn noodzakelijk. Voeg ook voorbeelden toe van tuinen, bestrating en/of planten die je mooi vindt. Hoe completer jouw informatie, hoe beter de tuinontwerper zich voorbereiden kan op jouw gesprek. Zaken die je niet kon toevoegen kun je alsnog meenemen naar de afspraak.

Tuinadviesdagen bij HORNBACH!
Tuinadviesdagen bij HORNBACH
naar boven