Samenwerkingen - Red Bull

redbull 2400x1600px

Sommige projecten vragen om nét dat beetje meer! Want wie anders kun je vragen voor het bouwen van de racebaan voor de Red Bull Zeepkisten Race? Juist, HORNBACH!

Leestijd 3 min.

19 augustus 2017 was het zover: De Red Bull Zeepkisten Race vond plaats in Valkenburg. De baan van die race kon natuurlijk maar door één ploeg gebouwd worden. Juist, de HORNBACH-ploeg! En met succes! Want maar liefst 70 zeepkisten denderden naar beneden op deze prachtige zaterdagmiddag. Sneller dan snel raasden de voertuigen voorbij en er ging nog geen splintertje kapot. De baan was namelijk steviger dan stevig en daar zijn we trotser dan trots op. We hebben dit keer letterlijk én figuurlijk de spijker op z’n kop geslagen!

HORNBACH was bij de Red Bull Zeepkistenrace 2017 naast bouwpartner van de baan ook dé bouwpartner in de ondersteuning van de teams en hielp bij het bouwen van hun zeepkist.

21 augustus 2017

Het was vet!

Dus ja, het was vet! Met duizenden bezoekers, een flinke berg enthousiasme bij iedereen die meewerkte aan het evenement én natuurlijk onze eigen zeepkist die de berg af denderde, konden we niet anders dan deze dag afsluiten met een hele brede glimlach.

Dat gold trouwens ook voor de vele ouders en kinderen die massaal naar de Red Bull Zeepkisten Race kwamen kijken, want in de Kinderwerkplaats was het een drukte van jewelste. De kids bouwden daar een mini zeepkistje, geïnspireerd op de klusmannen en -vrouwen die meededen aan de race. En we weten allemaal: Jong geleerd… Juist! Bovendien konden de ouders op deze manier met een ijskoud drankje elke minuut van die zinderende race meemaken. Het was een dag die we gerust Geslaagd met een hoofdletter G kunnen noemen!

24 juli 2017

Alle riemen vast! Dit is het parcours voor de Red Bull Zeepkistenrace…

Ja hoor, 19 augustus komt steeds dichterbij. Dat betekent adrenaline door de aderen, klamme handjes én spijkers met koppen slaan. Want de Red Bull Zeepkisten Race is niet zomaar een race. Nee. Daarvoor moet gepresteerd worden op het hoogste niveau. Op 19 augustus, maar ook zeker ver daarvoor. Zo’n zeepkist bouw je namelijk niet in een dag. En zo’n parcours ook niet.

Nee, met die baan zijn onze eigen HORNBACH helden al tijden bezig. We hebben onze meest heldhaftige mannen en vrouwen aan het werk gezet en man, wat kunnen die bergen verzetten. Niet de Cauberg zelf hoor. Ben maar niet bang. Maar ze maken er zekerweten iets moois van!

En langzaam maar zeker komt het einde in zicht. Een einde waar we mega trots op zijn. Benieuwd hoe die Red Bull Zeepkisten Racebaan er uit komt te zien? Van welke berg die helden dadelijk naar beneden denderen? Hoe ze dat in godsnaam gaan ervaren? Het is voor jou een vraag, voor ons een weet. Althans, tot nu. Want we hebben een rammend spannende trackanimatie voor je klaarstaan. Alles wat je hoeft te doen, is op de play-button klikken…

21 juni 2017

Sommige projecten vragen om nét dat beetje meer!

Als je een project hebt waarbij je op je allerscherpst moet zijn, als presteren een must is, als je de rest voor wil blijven, als je jouw bizarre heldenkwaliteiten met de rest van de wereld wil delen… Precies dan, heb je nét dat beetje extra nodig. Dan is alleen keihard zwoegen niet genoeg. Dan heb je behoefte aan professionele ondersteuning. In welke vorm dan ook. Dan heb je behoefte aan HORNBACH.

Op zaterdag 19 augustus is het zover, dan dendert een selecte groep helden de Cauberg af tijdens de Red Bull Zeepkistenrace. De bizarre zeepkisten waarin de deelnemers de berg af zullen racen, worden door henzelf gebouwd. Daar kunnen ze natuurlijk best wat hulp bij gebruiken. Hulp die wij hen gaan bieden. Want we weten misschien dan wel niet zoveel van drankjes die je focus en energie geven, maar we weten wel héél erg veel van boren, zagen, timmeren, schroeven en schuren. En dus kunnen de deelnemers van de Red Bull Zeepkistenrace ondersteuning in de meest professionele zin van het woord verwachten. HORNBACH gaat het land in om de helden van de zeepkistenrace te helpen waar dat kan. We wensen de deelnemers bij deze super, mega, bizar veel succes toe. YippiejajaYippieYippieYeah!

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie
x
naar boven