Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie
x

Recycle je oude kraan bij HORNBACH!

Recycle je oude kraan

Heeft jouw kraan zijn beste tijd gehad en is hij toe aan vervanging? Recycle je oude kraan! Lever in de periode van 1 maart t/m 30 april 2019 je oude kraan in en ontdek het assortiment van Avital.

Leestijd 1 min.

20 euro voor je oude kraan!

Heeft jouw kraan zijn beste tijd gehad en is hij toe aan vervanging? Recycle je oude kraan en ontvang een coupon t.w.v. 20 euro korting op je nieuwe Avital kraan! Lever in de periode van 1 maart t/m 30 april 2019 je oude kraan in en ontdek het brede assortiment van Avital.

Naast een aantrekkelijk design, ontvang je ook standaard 10 jaar kwaliteitsgarantie. Of je nu een nieuwe kraan nodig hebt voor in je keuken of in je badkamer, met de kranen van Avital zit je altijd goed!

Inleveren van de coupon kan t/m 31 mei 2019.

Je oude kraan recyclen - Zo werkt 't:

  1. Neem je oude kraan mee naar jouw vestiging
    Lever je oude kraan in op de sanitairafdeling en ontvang een coupon t.w.v. 20 euro korting voor je volgende Avital kraan.
  2. Zoek een nieuwe Avital kraan uit
    Beleef de kwaliteit en de innovatieve functies van Avital kranen live in de vestiging en kies de kraan die bij jou past!
  3. Reken je nieuwe kraan af bij de kassa
    Lever de coupon t.w.v. 20 euro (uiterlijk 31 mei 2019) in bij het betalen aan de kassa. Het bedrag van 20 euro wordt bij de kassa verrekend* met de aankoopprijs van je nieuwe kraan van Avital.

* De 20 euro wordt verrekend met de aankoopprijs. HORNBACH geeft geen geld retour.

Meer over kranen? Kijk verder!

naar boven