Wil jij een badkamer- of keukenadvies in één van onze vestigingen? Met ingang van woensdag 28 april is dit weer mogelijk! Maar ook voor online projectadvies staan wij nog steeds voor je klaar. Plan hier je winkelbezoek of online adviesgesprek in.

Badkamer- of keukenadvies

Onze specialisten van het Badkamer- en keukencentrum staan voor je klaar! Wil je een afspraak maken in de bouwmarkt? Lees hieronder hoe dat in z’n werk gaat. Wil je liever badkamer- of keukenadvies vanuit huis? Plan hier je online afspraak.

Online projectadvies

Ben je met je project bezig en kun je wel wat hulp gebruiken? Wij geven je het deskundige advies dat je van ons gewend bent, maar dan via een online Teams videoverbinding. En als je wilt, kun je direct bij de adviseur bestellen! Je kunt je bestelling zo alsnog eenvoudig thuis laten bezorgen of afhalen bij jouw dichtstbijzijnde HORNBACH-vestiging!

Tot snel in één van onze vestigingen of online!

Plan hier je winkelbezoek of online adviesgesprek!

Zo werkt het

1. Selecteer de gewenste service.

2. Selecteer een datum en tijdslot in de kalender.

3. Vul je gegevens in.

4. Per mail ontvang je een bevestiging van jouw afspraak. Indien je een online adviesgesprek hebt ingepland, ontvang je een Teams uitnodiging voor een videogesprek met een medewerker.

Neem de afspraakbevestiging mee naar de bouwmarkt. Dit mag zowel geprint als digitaal. Heb je geen bevestiging ontvangen? Kijk even bij je spam. Staat het daar ook niet tussen, neem dan contact op met jouw vestiging om te vragen of de afspraak goed is doorgekomen.

Je kunt je melden bij de balie van het Badkamer- en keukencentrum. Het dragen van een mondkapje is verplicht in onze bouwmarkten. We verzoeken je om zoveel mogelijk alleen te komen.

Om een goed adviesgesprek met onze adviseurs te kunnen voeren hoeft er niets op je PC geïnstalleerd te worden! Wel heb je het volgende nodig:

  • Een e-mailadres.
  • Een goed werkende internetverbinding.
  • Een PC of een tablet met een microfoon en een luidspreker (een headset werkt het beste). Een kleiner formaat scherm (bijvoorbeeld van een mobiele telefoon) kan, maar is niet aan te bevelen.
  • Edge of Chrome als webbrowser. Internet Explorer, Safari en Firefox worden niet ondersteund.
  • Een webcam is een pré, maar geen must.
  • Vanaf een mobiel apparaat zal je de gratis App van Microsoft Teams moeten downloaden. Vanaf een laptop of PC hoef je niets te installeren, het draait dan via jouw webbrowser.