Door drukte kan de bezorging langer duren. Reserveren en afhalen blijft mogelijk. Meer informatie.

0 Verlanglijst 0 Winkelwagen

Online Projectadvies Breda

Online Projectadvies | HORNBACH

Nu we je op de winkelvloer even niet te woord kunnen staan hebben we een mooi alternatief: online projectadvies! Dat is het advies wat je van ons gewend bent, maar dán online! Plan snel je gesprek.

Leestijd 1 min.

Ben je met je project bezig en kun je wel wat hulp gebruiken? Begeeft je accuschroefmachine het en heb je tips nodig bij het uitzoeken van een nieuwe?

Óók nu onze vestigingen even gesloten zijn hoef je niet zonder ons deskundig advies! Wij geven je het deskundige advies dat je van ons gewend bent, maar dan via een online Teams videoverbinding.

En als je wilt, kun je direct bij de medewerker bestellen! Je kunt je bestelling zo alsnog eenvoudig thuis laten bezorgen of afhalen in jouw dichtstbijzijnde HORNBACH-vestiging! Afhalen kan dus ook in een andere vestiging dan Breda!

Waar wacht je nog op? Bekijk hoe het werkt en meld je aan!

Zo werkt het

1. Selecteer de gewenste productcategorie.

2. Selecteer een datum en tijdslot in de kalender.

3. Vul je gegevens in.

4. Via de mail krijg je een Teams uitnodiging toegestuurd voor een videogesprek met een medewerker uit Breda!

Om een goed adviesgesprek met onze adviseurs te kunnen voeren hoeft er niets op je PC geïnstalleerd te worden! Wel heb je het volgende nodig:

  • Een emailadres
  • Een goed werkende internetverbinding
  • Een PC of een tablet met een microfoon en een luidspreker (een headset werkt het beste). Een kleiner formaat scherm (bijvoorbeeld van een mobiele telefoon) kan, maar is niet aan te bevelen.
  • Edge of Chrome als webbrowser. Internet Explorer, Safari en Firefox worden niet ondersteund.
  • Een webcam is een pré, maar geen must.
  • Vanaf een mobiel apparaat zal je de gratis App van Microsoft Teams moeten downloaden. Vanaf een laptop of PC hoef je niets te installeren, het draait dan via jouw webbrowser.

Plan hier je online adviesgesprek!

naar boven

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie

x