Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie
x

Maak een goal!

goaltje maken 2018 2400x1600px

Het WK in Rusland is achter de rug en wat zijn er mooie goals gemaakt! Vanuit heel Nederland stroomden de inzendingen binnen van grote en kleine voetballers. Stuk voor stuk prachtige goals, maar vijf inzendingen sprongen er uit. Kijk en oordeel zelf!

Leestijd 2 min.

Het WK in Rusland is achter de rug en wat zijn er mooie goals gemaakt! Verrassend genoeg zijn de mooiste goals misschien nog wel gemaakt in Nederland. Waar talloze voetballiefhebbers met hun kinderen aan de slag zijn gegaan met hamers, zagen en netten. Dit resulteerde in geweldige projecten met prachtige zelfgemaakte goals.

Hoe zorgen we ervoor dat we er bij het volgende WK weer bij zijn? Simpel: Er moeten meer goals gemaakt worden. Dat dachten Roda JC-speler Nathan Rutjes en zijn zoon Lavezzi ook. Hun aanstekelijke homevideo werd maar liefst 177.884 keer bekeken via het Facebook en Instagram-account van de speler. Het filmpje werd ook opgemerkt door collega-profs, die op een ludieke wijze lieten zien dat ook zij prachtige goals konden maken. Zo gingen PEC Zwolle-keeper Diederik Boer en zijn zoon aan de slag en lieten Fortuna Sittard-spelers Kai Heerings en Bo Breukers zich ook van hun beste kluskant zien.

Natuurlijk waren het niet alleen profvoetballers die deze zomer prachtige goals maakten. Vanuit heel Nederland stroomden de inzendingen binnen van grote en kleine voetballers. Stuk voor stuk prachtige goals, maar vijf inzendingen sprongen er uit. Kijk en oordeel zelf!

Mede dankzij de workshops in alle HORNBACH-vestigingen, de online instructievideo en het handige stappenplan (PDF, 2.599 KB), werd het leuker en makkelijker dan ooit om zelf een goal te maken.

Of Oranje er bij het volgende eindtoernooi weer bij is, weten we natuurlijk niet. Maar dat er dankzij dit initiatief binnenkort veel meer goals te zien zijn; dat is zeker.

Meteen aan de slag met het maken van een goal

Toch een beetje hulp nodig? Geen probleem, dat kan! In deze instructievideo laten wij stap voor stap zien hoe je een goal maakt. Alle stappen zijn rustig terug te lezen in de klusfolder ‘Maak een goal!’ (PDF, 2.599 KB) die je hier kunt downloaden.

naar boven