Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie
x

Woonwerelden voorjaar 2018

wohnwelt 2400x1600px

Bekijk hier de nieuwste trends en laat je inspireren!

Leestijd 2 minutes

Woontrends voorjaar 2018

Wel zo leuk als je huis er een beetje trendy, hip, hot, happening, Insta-waardig uitziet dachten we zo. En daarom presenteren we hier de nieuwste woontrends voor voorjaar 2018. Of je nou van modern, klassiek, natuurlijk of heel creatief houdt, we hebben voor ieder wat wils! Dus wedden dat er ook voor jou wat moois tussen zit?

We laten je zien hoe de ruimtes in je huis rust en geborgenheid kunnen uitstralen, terwijl je interieur ondertussen tijdloos en stijlvol is ingericht. We helpen je graag bij een mix die helemaal bij je past.

Bekijk hieronder de woonwerelden van het voorjaar 2018 en laat je inspireren!

6502839 02 4c nl

Smart & Green

Creëer je eigen urban jungle in huis! Verschillende kleuren groen gecombineerd met koele tinten spelen de hoofdrol in deze woonwereld. Dit heldere kleurenpalet creëert niet alleen een natuurlijke oase van rust, het is ook een plek waar je gegarandeerd energie opdoet. Droom weg naar de mooiste plekken op aarde en plan je volgende reis.

Ga naar de woonwereld Smart & Green.

6350422 06 4c nl

Light & Easy

Less is more! Dankzij de minimalistische inrichting van het interieur, geven de subtiele wittinten een ingetogen en harmonieus gevoel. Door natuurlijke kleurtonen en houten elementen toe te voegen aan je woonruimte, creëer je een bijzonder rustgevende sfeer. Betrek je buitenruimte met binnen en maak het tot één geheel.

Ga naar de woonwereld Light & Easy.

6237956 05 4c nl

Fresh & Happy

Ga voor een moderne Scandinavische touch en creëer je eigen feel-good factor! De zachte pasteltinten zorgen voor een trendy plek waar creativiteit en gevoel voor stijl tot stand komen. Mix & match deze frisse kleuren met stoere lampen, pallets en grafisch design en maak het tot een modern geheel.

Ga naar de woonwereld Fresh & Happy.

6582741 04 4c nl

Pure & Simple

Laat het gevoel van de natuur terugkomen in je huis! Een plek waar eenvoud en warmte elkaar kruisen door grijs- en bruintinten toe te voegen aan het vertrek. Hiermee schep je niet alleen een landelijke en knusse sfeer, ook door robuuste elementen en natuurlijke vormen toe te voegen creëer je een plek waar je jezelf kunt opladen. Warm op bij de haard en kom tot rust.

Ga naar de woonwereld Pure & Simple.

Meer inspiratie opdoen voor je huis?
naar boven